Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Τα γλυκά χιονανθρωπάκια!


Τι είναι πιο όμορφο και πιο γλυκό  από τα πρώτα σου Χριστούγεννα και την πρώτη σου κάρτα. Πόσο μάλλον να φτάσεις στην ηλικία των 20 χρονών και να έχεις είκοσι κάρτες σε ένα κουτί φυλαγμένες από τους γονείς σου. Όποτε  θέλεις  να συγκινηθείς, να θυμηθείς και να γελάσεις να ανοίγεις  το κουτί με τις αναμνήσεις σου και εν μέρη τη ζωή σου…  Έτσι λοιπόν η παραπάνω κάρτα δημιουργήθηκε για ένα πολύ γλυκό ανθρωπάκο τον Χριστόφορο που τα Χριστούγεννα του 2010 γιόρτασε με την οικογένειά του τα πρώτα του Χριστούγεννα.                   Σ’ αγαπάμε πολύ μικρέ μας!

Joy to the world


Αχ! Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις υπόλοιπες δημιουργίες αυτή η κάρτα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Θα μπορούσα να πω ότι είναι μια από τις αγαπημένες μου (μέχρι στιγμής) και ο λόγος; Αρχικά γιατί φτιάχτηκε με προορισμό έναν γλυκό αλλά και πονηρούλη άγγελο με το όνομα Νεφέλη, δώρο από τους γονείς της και τον μικρό αδελφό της. Από την άλλη πλευρά ο λόγος που είναι μία από τις αγαπημένες μου είναι γιατί δημιουργήθηκε υπό παράξενες συνθήκες. Ήταν  βράδυ Δεκεμβρίου δώδεκα και μισή με μία τα μεσάνυχτα, ήμουν σπίτι  μαζί με την Ειρήνη και έπρεπε να τελειώσουμε τις παραγγελίες που είχαμε καθώς ο χρόνος μας πίεζε. Μέσα στις  ημερήσιες  παραγγελίες  ήταν αυτή η κάρτα. Ήμουν πολύ κουρασμένη, είχα πυρετό, κρύωνα και έτρωγα μία καυτή σούπα.. Ένιωθα ότι θα καταρρεύσω και οι ιδέες μου τελείωναν σιγά σιγά..Όμως μετά από λίγη ώρα αυτή η κάρτα βρισκόταν έτοιμη μπροστά μας και την κοιτούσαμε με θαυμασμό και ευχαρίστηση γιατί για ακόμη μία φορά τα καταφέραμε!  Σας ικανοποιήσαμε!

Παιχνιδιάρικες δημιουργίες.



Η παραπάνω σειρά είναι θα λέγαμε μια από τις πιο περιζήτητες κάρτες  των περασμένων Χριστουγέννων! Το μόνο που έχουμε να πούμε ως δημιουργοί είναι ότι σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά λόγια και τα πλατιά σας χαμόγελα βλέποντας τις κάρτες αυτές, μιας που ήταν οι πρώτες Χριστουγεννιάτικες κάρτες μας.

To σκανταλιάρικο πιγκουϊνάκι.



Πώς να μην χαμογελάσεις παίρνοντας αυτή την κάρτα στα χέρια σου με αυτό το γλυκό και αθώο προσωπάκι αλλά κατά βάθος σκανταλιάρικο πιγκουϊνάκι??  Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι σίγουρα θα έχει να μοιραστεί μαζί σας όμορφες σκέψεις, και το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι αυτά τα λόγια είναι υπαρκτά! Μόνο το χαμόγελό σας και  μια αγκαλιά αρκεί για αυτόν που σας σκέφτηκε και σας χάρισε αυτή την κάρτα.  Αυτή είναι η μαγεία των Χριστουγέννων!

3D Christmas tree

Οι κινήσεις αγάπης που όλοι κάνουμε στην οικογένεια μας θέλουμε να είναι ιδιαίτερα, να αρέσουν και να έχουν μία διαφορετική αξία από ένα δώρο. Κάτι παραπάνω… Έτσι τα Χριστούγεννα του 2010 η πολυαγαπημένη οικογένεια Μακρή αποφάσισαν να κάνουν την παραπάνω κάρτα δώρο στον μπαμπά της οικογένειας γράφοντας μέσα τα δικά τους μυστικά…

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Ο ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ ΑΡΚΟΥΔΑΚΟΣ


Αυτή η υπέροχη δημιουργία με έχει βάλει σε πολύ σκέψη! Την κοιτώ ξανά και ξανά και ξανά και αναρωτιέμαι.. τί παρατηρεί το μικρό λευκό χνουδωτό αρκουδάκι με τόση υποψία αλλά και περιέργεια κρυμένο πίσω απο την μαμά του; Ενώ εκείνη κοιμάται αμέριμνη, κι εγώ εμπιστεύομαι το ένστικτό της! (Οτι φυσικά το μητρικό ένστικτο είναι αλάνθαστο!). Ακούστε, λοιπόν, το δικό μου σενάριο... Παρά το ηλιόλουστο της ημέρας, φυσάει παγωμένος αέρας, ο οποίος έφερε μερικά ξερά φύλλα από το γειτονικό δάσος. Τα φύλλα χορεύουν σουίνγκ στον ξέφρενο ρυθμό του αέρα, ωστόσο ο αρκουδάκος νομίζει οτι παλεύουν μεταξύ τους και κρύβεται για να μην φάει καμία αδέσποτη! Ποίο είναι το δικό σου σενάριο;;

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Σαν πεταλούδα...



Άινος babyshower


Ένα κρύο απόγευμα του Νοέμβρη, το τηλέφωνο χτύπησε, ήταν η Δάφνη και μας ζήτησε να φτιάξουμε
προσκλήσεις για το πάρτυ που οργάνωνε για την έγκυο αδερφούλα της. Εμείς με χαρά δεχτήκαμε και με πρωτόγονα μέσα όπως πιάτα λόγω έλλειψης διαβήτη και μολύβια λόγω έλλειψης χάρακα υλοποιήσαμε την παραπάνω ιδέα που ήταν και η πρώτη μας δουλειά. Κάπως έτσι ξεκίνησε και το Irini&Christie's Crafts.

Το μαγικό δέντρο της Νεφέλης


Ξεκινήσαμε την παραπάνω κάρτα για τα δεύτερα γενέθλια της μικρής Νεφέλης, δώρο από τη μαμά και τον μπαμπά της. Η ιδέα μας ήρθε τελείως αυθόρμητα και σοκαριστήκαμε πηγαίνοντας στο πάρτυ της και βλέποντας ότι η μαμά της είχε φτιάξει μια εκπληκτική τούρτα-δέντρο
( http://artisticake.blogspot.com/ ) που ακολουθούσε το concept της κάρτας μας χωρίς καν να έχουμε συνεννοηθεί! Για ακόμα μια φορά η κάρτα μας μάς έβγαλε ασπροπρόσωπες.


Ο κήπος της καρδιάς σου


Πολύχρωμες Αναμνήσεις